۱۳۸۷ اردیبهشت ۱۱, چهارشنبه

نگفتمت که نرو ، شَه به خانه نیست !

 


 سالروز درگذشت بابای  " گل آقا " هم رسید و گذشت . یادش همیشه در یاد باد به نیکی



یک داستان طنز از کیومرث صابری به سال ۱۳۴۸   شرایط ازدواج 

۱۳۸۷ اردیبهشت ۹, دوشنبه

اردو !

 


  خانمی سرت را بدزد ! مگه نمیبینی دارم عکس میگیرم



این را  دُخمَرَم  از اردوی یک روزه " کلیسا و آسیاب خرابه " شهرستان جلفا که  هفته قبل از طرف مدرسه شان برگزار شده بود برایم به ارمغان آورده است . اگر اندازه اش زیاد بزرگ است به بزرگی خودتان ببخشید . کوچکیم به علی ! سایز کوچیکش را در اینجا هم میتونید ببینید . نا گفته پیداست که این پایین هم میتوانید هنر عکاسی اش را تحسین کنید یا نکنید . برای حقیر که مقداری میتواند ارزش داشته باشد . نمیتواند ؟


 


تو صیفات : خُب بنده خدا خواسته  ٬ توامان با همراهی قوانین جاری مملکت کسی توی عکس اش از آدمیان اُناث مشخص نشود و تنها سوژه اصلی که عبارت از پل و منظره اطراف است نمایان حضورم گردد  . اینرا هنوز نمیدانم که چطور و چگونه این راهنمایی و رانندگی ما رعایت قوانین پشت چراغ قرمز را بصورتی بسیار آسان و سلیس به ایشان یاد داده اند . 


 عکس مرتبط با موضوع از کلیسا 


۱۳۸۷ اردیبهشت ۳, سه‌شنبه

بازی ! شما هم آزادین که شرکت کنید


 شهر بانوی عزیز وبلاگستان و ( قارداشخان عزیز) لطف کرده و  مرا به بازی دعوت کرده و باید از شش کلمه یک جمله بسازم . برایم با یک جمله به هزار نکته اشاره کردن یک مقداری مشکل است . اما قبول دعوت چیز خوبی است . از قدیم گفته اند : چاغریلان یئرده داریلما ، چاغریلمییان یئرده گؤرونمه (جائی که دعوتت کرده اند برو و جائی که دعوت نشده ای دیده نشو . ) بعضی وقتها مطالبی که در وبلاکها می خوانیم مطابق میل و نظرمان نیست . گاهی مطلبی برایمان بسیار چندش آوراست . اما نظر هر کسی محترم است . مخالف عقاید و نوشته هایش هم که باشیم باید حرمتش را نگاه داریم . قفس فراوان است . تا چشم کار می کند ، قفل و زنجیر است . بگذارید در این وبلاکستان بدون بیم از جوابهای تلخ و گزنده حرفمان را بزنیم ، تا جواب سوالهای ذهنمان را بیابیم . ( منبع دعوتنامه ) . و  یک دعوتنامه دیگر که دیر متوجه اش شدم! 


ما که سنی ازمان گذشته و بازی کردن تخته نرد و شطرنج و گُلف !! ( اووف دروغ نمیگیم به علی !)  در کنار چمنی ٬ یا گلی یا باغ پر از شکوفه های بهاری و یا حداقل اش روی نیمکت پارکی در همین نزدیکی ها بهمان حال میدهد تا بازیهای وبلاگی ! ولی مطیع امر دوستانیم !  شهربانو  هم که جای خود دارد . اما سخن فصیحه اینکه : وبلاگ نمیتواندجای ابراز درددل باشد . حد اقل در منطقه ای کوچک که تو را بنام خودت و مادر و پدرت میشناسند .


 آقا ! شیش تا شد ؟ حالا باید چیکار کنیم ؟ باید از دوستانی دعوت کنیم که ادامه بازی بدهند ؟ دوستان ما اکثرن بالای پنجاه سال سن دارند . من روم نمیشه افراد بالای پنجاه رو دعوت کنم به بازی ٬ این عیبه ! اینا باید قرآن به سر بگیرند و نهج البلاغه را محفوظ شوند . باید سر ظهری با دستماز ! ( وضو ) سر صف باشند . لطفن بفرمایید ادامه بازی را چه کنیم ؟ جوانان را دعوت کنیم ؟


بله ؟ چشم حتمن


آی مهرواژ - آی راز سر به مُهر - آی حرف های یک پنجاه و چهاری - آی رادیو سیتی - آی کت بالو  - آی فراری -  آی زیتا و در آخر آی احمد ابوالفتحی و قص علیهذا ٬ شما هم بازی. عمو و دایی و خاله و  آبجی مون و حتا فرزند ذکور خودمون موند کف دستمون ! خیلی ها رو نشانگر میشدیم که گله گذاری نکنند . ولی رسم بازی امان از کف لا مصبمون ربود. ما هم که آدم قانون پذیری  هستیم خیلی و مراعات میکنیم که اگر چراغ سبز نشده باشد لام تا کام سرجامون میخ مانده باشیم . در هر حال ما گفته بودیم که سن مان قد و اندازه اش به این کارا نمیخورد ! اگر اجازه مان دست خودمان بود کل لینکستان وبلاگمان را به این بازی دعوت میکردیم به مولا! همشهری هامون هم فله ای موندند پشت درب جبهه ! آقایون و خانما شرمنده ! معذرت

۱۳۸۷ فروردین ۳۰, جمعه

بخندیم !

 


کمی هم طوطی وار ادای موجودات زنده را در بیاوریم ! بدک نمی نماید



 پی نوشت : باد هوا تحویل بوق تان


 با پیرزن خوابیده در آنور جاده هم شوخی ! لینک از بالاترین


۱۳۸۷ فروردین ۲۹, پنجشنبه

درمان بیماری ام اس

 

  روزی در همین نزدیکی ها !

 

 پژوهشگران از تولید نوعی داروی خوراكی برای درمان ام اس خبر دادند محققان دانشگاه میلان در ایتالیا اعلام كردند ، با مصرف دارویی كه اف تی وای 720 نام گرفته است ، تعداد حملات بیماری ام اس كاهش می یابد . محققان با بررسی گروهی از مبتلایان به ام اس اعلام كردند : با مصرف این دارو ، دست كم 67 درصد بیماران به مدت یكسال به هیچ حمله بیماری دچار نمی شوند. بیماران ام اس هم اكنون از داروهای تزریقی بسیار گران برای كنترل این بیماری استفاده می كنند و تاكنون هیچ داروی خوراكی برای این بیماری تولید نشده بود . ام اس نوعی بیماری عصبی است كه باعث اختلالات حسی و حركتی پیشرونده در بیماران می شود

 

۱۳۸۷ فروردین ۲۶, دوشنبه

این تن بمیره مرا نه کُش دکتر!

 

حرفی با پزشکانٍ زبانِ آدم فهم !

 

 تعرفه‌های جدید سازمان نظام پزشکی فاجعه درمانی تولید می‌کند معاون نظارت و همگانی وزارت رفاه و تامین اجتماعی به دنبال افزایش غیر منطقی تعرفه های درمانی در بخش خصوصی از سوی سازمان نظام پزشکی کشور اعلام کرد: این امر نظام سلامت کشور را دچار بحران کرده و فاجعه بیمه ای درمان را به وجود آورده است. به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر عبدالرحیم بنکدار افزود: نتیجه این فاجعه و بحران، جابه جایی سهم بیمه شده (فرانشیز) است که با تعرفه اعلامی سازمان نظام پزشکی، این سهم به جای حداکثر 30 درصد به حدود 85 درصد رسیده است.
معاون نظارت و هماهنگی وزارت رفاه و تامین اجتماعی افزود: در چند سال اخیر با توجه به رشد بیش از حد تعرفه های سازمان نظام پزشکی و اختلاف زیاد آن با تعرفه های بخش دولتی ، خصوصا تعرفه های اعلامی سال جاری سازمان نظام پزشکی کشور، سازمان های بیمه ای به تعطیلی کشیده خواهند شد. وی اضافه کرد: در ارتباط با این بحران دو راه اصلی وجود دارد که شامل تعطیلی سازمان های بیمه گر و یا تصویب نهایی تعرفه های سازمان نظام پزشکی در هیئت دولت (همانند تعرفه های تصویبی شورایعالی بیمه ) است.
بنکدار گفت: در سال 83 نمایندگان مردم در مجلس ششم به جامعه پزشکی اعتماد کردند و نه تنها تعیین تعرفه های بخش خصوصی بلکه نظارت و قضاوت در تخلفات مربوطه را به این صنف شریف واگذار کردند و این امتیازی بود که هیچ صنف دیگری از آن بهره مند نبود. گفتنی است در اهداف سازمان نظام پزشکی کشور حمایت از حقوق مردم و بیماران مقدم بر حمایت از حقوق صنف پزشکان ذکر شده است اما نکته قابل توجه اینکه در تعیین تعرفه های بخش دولتی در شورایعالی بیمه با عضویت سه وزیر، معاون رئیس جمهور و .. بر تصویب نهایی توسط دولت در قانون تصریح شده است.
معاون وزیر رفاه و تامین اجتماعی خاطر نشان کرد: متاسفانه عملکرد مسئولان سازمان نظام پزشکی و شورایعالی آن پاسخی منفی به این اعتماد بود. حمایت از حقوق بیماران نادیده گرفته شد و عملا سازمان نظام پزشکی را به سازمان نظام پزشکان تبدیل کردند.
بنکدار تصریح کرد: نادیده گرفتن حقوق مردم به افزایش غیر منطقی تعرفه ها ختم نشد بلکه در بخش بستری، تعدادی از پزشکان به افزایش بیش از صد در صدی در ارائه خدمات بستری قانع نبوده و مبالغی را تحت عنوان ناپسند زیر میزی از مردم می گیرند.
وی گفت: متاسفانه عملکرد سوء سازمان نظام پزشکی موجب شده این پدیده زشت به عنوان رومیزی ، دریافت آشکار و ارائه رسید تبدیل شود. بنکدار یاد آور شد: این در حالیست که اگر در شهری یک پزشک در حمایت از مردم و در اقدامی خیر خواهانه و ... تعرفه ای کمتر از تعرفه اعلام شده دریافت کند رسما احضار شده و با آنان برخورد می شود. اما پزشکان مختارند بیشتر از تعرفه تعیین شده دریافت کنند.



 

پی کده :فرافکنی این مسئله از طرف بیمه به نظام پزشکی و نظام پزشکی به بیمه جز به ضرر و زیان بیماران بخت برگشته نیست . اینجا فقط مردم اند که ضرر میکنند . رسالت انسانی٬ بلغوریت اش ! جایی در همین نزدیکی قایم شده باشد شاید

۱۳۸۷ فروردین ۲۱, چهارشنبه

بحران

 

کسی به فکر کبوترها نیست؟

 

بحران کمبود داروهای خاص در راه است دولت باید هرچه سریعتر اقدام نماید!
رئیس اتحادیه وارد کنندگان دارو با اشاره به بدهی دولت به شرکت های دارویی گفت: ادامه این وضعیت طی چند ماه آینده بحران کمبود داروهای خاص را به همراه دارد. دکتر حسین سبحانی با اشاره به اینکه 10 شرکت بزرگ وارد کننده داروهای خاص از قبیل داروهای بیماران مبتلا به سرطان، هموفیلی ، MS و... از مهر ماه سال گذشته تا به امروز بیش از 80 میلیارد تومان از دولت طلب دارند، گفت: از آنجا که داروهای فوق به دلیل گرانی با یارانه به مردم تحویل داده می شود، شرکت های وارد کننده موفق به دریافت مبلغ این یارانه ازدولت نشده اند.
وی ادامه داد: انتظار می رفت، طبق تعهد، دولت میزان این یارانه را بیشتر کند که نه تنها این اقدام صورت نگرفت که پس از انعقاد قرار داد و انجام مراحل خرید دارو، به دلیل پرداخت نشدن این وجوه از سوی شرکت های دارویی به بانک ها، بانک ها دیگر برای این شرکت ها حواله ای انجام نمی دهند. سبحانی با اشاره به اینکه وضعیت موجود طی نامه های جداگانه ای به معاونت غدا و داروی وزارت بهداشت، وزیر بهداشت و در نهایت ریاست جمهوری نیز ارسال شده است ، تصریح داشت: با کاهش شدید توان نقدینگی شرکت های وارد کننده، پیش بینی می شود، طی ماه های آتی شرکت های وارد کننده قادر به تامین داروهای مورد نیاز نباشند که این امر منجر به کمبود داروهای حیاتی و بحران های ناشی از این موضوع خواهد شد.

وی یاد آور شد: طی نامه ارسال شده به معاونت غذا و داروی وزارت بهداشت که پیش از ایام تعطیلات ارسال شد، با اشاره به تعطیلات از معاونت مذکور در خواست تعیین تکلیف مطالبات معوق و تامین اقلام دارویی پیش از آغاز سال جدید شده بود که متاسفانه تا پایان سال پاسخ روشنی دریافت نشد.
رئیس اتحادیه وارد کنندگان دارو ادامه می دهد: در متن نامه ارسالی به وزیر بهداشت با اشاره به همزمانی مساله تاخیر پرداخت یارانه داروهای وارداتی از سوی وزارت بهداشت که با مساله فشارهای سیاسی بین المللی و مشکلات بانکی توام بوده و این امر عملا باعث فشار مضاعف بر توان مالی شرکت های وارد کننده شده ، آمده است؛ تاخیر در پرداخت یارانه نه تنها واردات داروهای یارانه ای را با مشکل مواجه کرده که توان محدود نقدینگی شرکت های وارد کننده باعث تحت الشعاع قرار گرفتن واردات داروهای غیر رایانه ای نیز شده است.
وی ادامه داد: در صورت تاخیر در پرداخت بدهی های بانکی مربوط به واردات داروهای قبلی با توجه به افزایش ریسک اعتباری شرکت ها ، بانک ها از گشایش L.C های جدید برای شرکت های وارد کننده خودداری خواهند کرد که این مساله عملا باعث توقف واردات این داروها خواهد شد.

لینکهای مرتبط




 

۱۳۸۷ فروردین ۱۴, چهارشنبه

13 َِ دَدَر

 


سیزده دَدَر


جایتان خالی ! رفتیم طرف جنگلهای فندق لوی اهر (اطراف روستای بُهُل )مابین جاده اهر به مشگین شهر . اینجا رو برادران و خواهران تبریزی هنوز مکتشف نشده اند . درست وسط ناهار که کوفته تبریزی داشتیم یَک بارانی گرفت که کوفته مان کوفت مان شد . سریع لوازم را جمع کرده و پا به فرار نمودیم ! چند تا عکس گرفتم و جهت اشتراک گذاشتن با شما  در اینجا وارد کردیم .  اگر روی عکسها تقه بفرمایید میروید روی تصویر بعدی . میدونم کیفیت عکسا زیاد خوب نیست یکی بدلیل بارونی بودن هوا بود و یکی دیگه از علت هاش نافنی و ناحرفه ای ! بودن عکاس و دوربین بود . حالا میتونین به بزرگی خودتان بخشایش فرمایید .



     


 


 


 


 


 


 


 


 


 


امیدوارم مطلب و مقصد بدآموزی نداشته باشه یه موقع خدای نکرده این عکس ! اینها داشتند سیزده شون رو اینطوری به دَر میکردن ما هم شکار لحظه فرمودیم   ! اینم موقعیت مکانی و جغرافیایی منطقه استقراری ما